Söndag.

Vi hade en riktigt lugn dag igår. En söndag på riktigt. Ja pappan gick ut en sväng på eftermiddagen och skrapade och halmade åt kvigorna.

När Lilla P sov ute i vagnen passade jag på att ta ett litet träningspass. Jag har gått med en dryg förkylning i två veckor. Först halsont som kändes som man svalde taggtråd, övervägde att åka till vårdcentralen till och med när det inte ville ge med sig men då äntligen blev det mildare. Och efter en vecka med halsont DÅ kommer förkylningen! Himla knepigt. Frustrerande att det blir ännu mer utdraget. Men nu tusan är det på bättringsvägen och jag vågade mig  på ett lätt pass med fokus på axlar och rygg igår.

Vi lekte länge med duplo jag och min Lilla. Byggde garage och bilar med släp av olika de slag. Vi åt god middag, krämig fiskpasta och efter en låång och besvärlig läggning så myste vi en stund i soffan innan vi också gick och la oss.

Idag har vi lite planer. Några ärenden att åka iväg på och så.

Trevlig måndag!IMG_4687

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.