Överskattad sovning.Vi åkte iväg en sväng igår eftermiddag. Vår Lilla P hade en dag då han helt plötsligt inte skulle sova mitt i dagen! Han låg där i vagnen länge, länge men somnade icke. Nehepp, jag gav upp till slut för att vi skulle börja åka.

Några ärenden, bla kika på ett hus (inte till oss!) och det här med bil… När vi nu ska blir fyra i familjen behövs mer plats. Bagageutrymme framförallt. Sen åkte vi till en vän där C hjälpte till att lasta ett gäng tjurar son skulle på slakt. Jag och Lilla P väntade inne med trevligt sällskap istället för att stå och titta i kylan. Vi blev bjudna på middag när djuren var lastade innan vi åkte hemåt.

Något lättare nattning på kvällen men det verkar vara nån period alltså, när sova verkar vara överskattat… Men det sovs på natten i alla fall så det är ju skönt.

Och nu ska vi göra oss iordning för att åka på Järnsta. Efter ett långt lov ska den lilla idag åka och leka några timmar med alla dagiskompisar! Här hemma kommer KalleFoderrådgivare som vi haft i flera år, men inte för foderrådgivning och foderstater utan för dräktighetsundersökning. Kolla läget hur tjuren har skött sig i höst. Spännande!

Ha en bra dag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.