Förenad familj och en annan tid.

Vi har varit iväg idag igen och kollat bil. Men nu har vi faktiskt kanske hittat den det kommer att bli. Förhoppningsvis.

Men det bästa med denna lilla stadstripp var ändå att Moster Fanny kom med tåget! Och att mormorn och morfarn var upp för att hämta henne. Så vi sammanstrålade på stan och åt lunch tillsammans.

Väl hemma igen så gjorde jag en tårtbotten till morgondagen. Den blev inte alls som jag ville. Inte hög och fluffig och platt som en pannkaka. Jag tror aldrig i hela mitt liv jag lyckats få till en hög sockerkaka! Får göra ett nytt försök imorgon helt enkelt. Eller så blir det en låg tårta… Jojo vi lyxar med tårta. Den där Lilla som vi håller allt socker ifrån fortfarande ska få en riktig tårta imorgon.

Hur som helst så lämnade vi den tråkiga sockerkakan platt på köksbänken och så åkte vi till Träsk. Middag hos mor och far. Och inte vilken middag som helst utan såklart trerätters som pappa gjort. Han är en riktig kock min far! Älskar att stå i köket och lagar så ofantligt god mat! Så lyxigt att få komma dit och äta då och då kan jag lova!

IMG_5075 IMG_5076 IMG_5081

Och nu har vi kommit hem, snabbnattat en trött Liten P efter bus med Moster Fanny som för övrigt mår prima. Febern är som bortblåst. Så inte jag vet vad det där timmarnas feber var för något. Inte att det märktes på han heller på hela tiden. Mystiskt.

Så imorgon det kalasdag här för Lilla P. Han fyller egentligen på måndag men vi kalasar imorgon då alla är lediga och Fanny kan vara här i lugn och ro utan att måsta stressa hem till Umeå. Jag minns tillbaka på den här tiden i fjol. Vi var nu mitt i den jobbigaste tiden i vårt liv. Att vilja fixa inför den första födelsedagen till vår förstfödde son men att varken ha tid eller ork. Det glöms och förträngs fort, hur det var och och hur vi mådde, och tur är väl det.

Nu är en annan tid och vi ska nu fira den andra födelsedagen för Lilla P, det ser vi fram emot!

Godnatt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.