Nytt på rull.

Lilla P skjutsades på Järnsta på förmiddagen. Hem igen och så tömdes bilen på grejer, barnstol och sånt och så in med sommardäck och en C som kommit hem från morgonmjölkningen. Vi styrde kosan norrut och så gjorde vi ett byte. Sa hejdå till vår bil och hej till vår nya. Det har blivit en Hyundai i40. En bil där syskonvagnen går in i bagaget utan att plockas isär i molekyler och två barnstolar ryms utan att de vuxna måste sitta med knäna under hakan.

Vi svängde in hos en bondekollega på vägen hem och fick gott semmelfika. Väl hemma så installerades Lilla Ps stol igen och så åkte jag och hämtade hem han. Med världens protest från den där Lilla glada solstrålen. Jojo den där mammatrotsen sitter i sig, speciellt när det ska kläs på ytterkläder. Så med en skrikandes unge under armen sa vi trevlig helg till dagis och åkte hem i nya bilen som för övrigt gjorde att att den där hysterigråten försvann på en sekund.

Gammelmormor och gammelmorfar kikade in en sväng på eftermiddagen.

Och så har vi degat med deg, lekt med katt och hund och så. Sängen är målad ett sista varv i väntan på att Lilla P skulle somna. Woho! Jag hoppas innerligt att det räcker med detta tredje varv då färgburken i princip är slut. Får se i det riktiga dagsljuset imorgon. Så nu är det i princip bara att börja ställa i ordning rummet. Så roligt!

C gick upp för en stund sedan och jag ska upp jag med nu och sova i tid. Så godnatt godnatt!

IMG_5258

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.