Ärenden och vattenlek.

Lilla P har varit några timmar på Järnsta idag. Så roligt att lämna han påklädd och klar ute och så knatar de iväg på Utflyktstorsdag upp i skogen. Lilla gänget med de små barnen bara. Jag är så himla nöjd över att ha Lilla P på detta ställe alltså.

Jag åkte sedan för lite ärenden, på Järnis, affärn, grannbonde och sedan iväg till grannbygden och macken för att hämta ett paket. Där svängde jag också in och tog med mig Sveriges godaste semlor hos Skogs-Hilda för att sedan göra ett sista stopp hos mamma. Hon var hemma från jobbet idag. Vi fikade semla och gick igenom lite papper och så.

C har kört hem ett lass balar. Inte den bästa dagen att göra det på egentligen, snorhalka! Men det gick bra. Jag åkte och hämtade Lilla P på eftermiddagen  och C åkte för mjölkning.

Lilla P och jag tog nytta av hela badrummet. Jag bestämde mig för att ge vagnen en omgång tvätt. Så vi hjälptes åt att tvätta hjulen i bäbisbaljan. Full i skum och var sin svamp gnuggades de fyra hjulen rena. Lilla P hoppade sedan i badkaret och badade sig själv och resten av chassit togs in bredvid badkaret. Även hela sittdelen togs lös och tvättades där på golvet med dusch och svamp. Blött precis överallt och superkul tyckte Lilla P! Så en ren och skinande vagn igen och ren och lockig unge blev resultatet.

Vi åt mat och så gjorde vi ett bröd igen. Igår bakade vi två sorters kakor också! Herregud så det bakas för att vara jag! Men bröd är något jag prioriterar i alla fall om det ska bakas. Men nu när Lilla P tycker det är superroligt att vara med så blir det liksom roligare för mig också. Och dessa kakor hamnade direkt i frysen, bra att ha när bebben har kommit och en och annan fikagäst kanske dyker upp.

Nu – kvällsläge med tekopp och tänt doftljus innan sängen kallar. Godnatt!

IMG_5508

 

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.