Hej Aprilväder

Det gick fint för mig och Hedvig att vara hemma själva igår. Ja pappan var ju också hemma på dagen men han var ute och jobbade. Halmade, skrapade och skruvade i mixervagnen. Inget trasigt utan lite justeringar. Hedvig sov mest men lite kvalitetstid fick vi allt. Vi smågrejade lite med diverse hushållssysslor, fyllde pellets och städade bil. Sol hela dagen men med tråkig blåst. En prommis stod på dagens agenda också men den tog jag när Lilla P skulle hämtas, två flugor i en smäll! Men typ 10minuter innan jag skulle gå blir det snöstorm i ett ögonblick! Hagelsnö kastas på tvären och långt ifrån trevligt! Jag blir småsur på mig själv och vädret att jag inte tog vara på soltimmar när det var så fint. Men efter fem minuter skiner solen igen! Så jag chansar och snörar på mig skor, lägger Lillasyster i Thulen.

En sån där vision jag har haft, att gå med bäbis i vagnen och hämta storebror på dagis. Samma att lämna, men det gjorde vi inte igår då Emmaljungan skulle med (de små barnen sover ute i vagn året om).

Men innan jag hann fram kom en sån där vägg med snöstorm igen!

Snapchat-1957507584

Mindre mysigt… Men någon blev glad som var ute och lekte när vi kom, ja kanske inte för att det var mamman som kom och hämtade (han skulle gärna ha stannat om han fick…) men när han såg att Kajsa var med!!

DSC_0626 DSC_0629

Ja ingen regnskydd har jag till vagnen heller, och det skulle ju ha behövts i detta väder!

Men! Solen kom än en gång tillbaka och vi fick en härlig promenad tillbaka. Hej Aprilväder liksom! Sådär att man riktigt får hålla sig från att ta några löpsteg! Det är nästan tre kilometer till vårt dagis så denna prommis blev en liten utökning av mina små promenader.

DSC_0635 DSC_0636

Vi kommer hem till gården där pappan står och skruvar.

Efter affär och middagslagning åker C på möte. Jag lägger kids som även ikväll tar en evighet. Men han somnar till slut.

Idag ska pappan iväg igen nu på förmiddagen. LRF årsmöte. Vi väntar promenadbesök och sedan kommer någon saknad, Moster Fanny! Pappa/morfar fyller år så vi får hem henne i helgen. Och ett stort GRATTIS till pappa/morfarn!

Nu ska vi klä på oss, det har drällts runt i pyjamas färdigt nu!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.