Konsten att lura sig själv och grädde i boobsen.

En sån där supertidig morgon för pappan. Han åkte iväg för ett morgonpass hos mjölkkorna. Vi andra sov någon timme till, ammade Lillasyster i sängen och tassade sedan ner, vi tjejer. Storebror låg kvar, ovanligt nog! Och mamman hann ta sig en morgondusch och Lillasyster ett bad  innan han anslöt för morgonen. Men nattningen tog lite tid igår, igen. Det som gått så himla bra ett tag nu från den där långa perioden av det-tar-hela-kvällen läggningar. Så kanske därför han var lite extra trött imorse.

Hur som helst så var det toppen just i morse att mamman hann ta en snabb dusch. Sedan åts det gröt, packades dagis-väska och vagn, barn kläddes på och allt ihop in i bilen. Tidsoptimisten i mig har fått tagit ett rejält kliv åt sidan. Jag har kommit på den ulitmata ideén för att jag ska komma iväg i tid! Att sätta en tid typ tio-15 minuter innan man verkligen måste åka och tänka den tiden måste jag vara klar att åka! Funkar skitbra för då kommer jag iväg precis när jag måste! Konsten att lura sig själv, typ.

Så med bil fullpackad med barn, dagisutstyrsel, lill-rygga och emmaljungavagn åkte vi iväg med ett första stopp på BVC. Läkarundersökning och väg och mät av Lillasyster. Där allt ser sådär superbra ut och hon växer så man blir alldeles mallig! Mamman verkar ha grädde i boobsen även den här ”laktationen”, hihi. Kvinnokroppen är ju bara helt fantastisk. Att kunna ge sitt barn precis vad det behöver, vilken ynnest!

Så med glada miner lämnade vi bvc, gick in på apoteket för nån dundersalva då lilla röda rumpan inte riktigt vill ge med sig. Sen förbi dagis och hem en snabbis, allt var packat utom tutten! Men sen åkte vi upp till det Röda huset på kullen. Någon var omåttligt taggad där bak i bilen när vi svängde in. Storebror som inte var på dagis sedan Hedvig kom till världen ska få leka några timmar idag. Jackan slängdes av på golvet och efter några meter låg mössan och sedan var ungen borta. Han klädda av sig i farten in till kompisarna liksom. Inte alls några funderingar, så himla roligt och skönt att se! Mest mamman tyckte det var lite småjobbigt att gå därifrån utan Lilla P. Men det här mår vi alla gott av. Lilla P får leka med sina kompisar en stund och mamman får lite tid bara hon Hedvig.

Så här sitter jag nu med en kaffekopp. Pappan har kommit hem och ligger och powernapar på köksoffan och Hedvig ligger i nestet på bordet och övar på det där med att titta.

Vad ska man hitta på nu tro? Äsch, en påtår först sedan får vi se vad vi kommer oss för!

Kram på er!IMG_6630 IMG_6634

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.