En månad.

Måndag och varda. Inte för att det märks någon skillnad på vardag och helg egentligen som mammaledig, eller bonde för den delen. Men lite mera vardag blir det ju ändå. C har ringt febrilt och försökt fått tag i ett däck med rätt dimension till Brum-brum men förgäves. Finns inget begagnat i närområdet och ett nytt skulle gå på över tio tusen…  MEN! Det kan vara så att det går att laga det trasiga ändå! Det är inlämnat så vi håller tummarna att det går!

Lilla P skjutsade på Järnsta på förmiddagen. Jag och Hedvig hade sedan en mysig tid tillsammans mitt i dagen. Hon hade en sån där trevlig vakenperiod så vi låg och bekantade oss med varandra en bra stund!

Det kom en leverans i brevlådan också, nya nappar till både Storebror och Lillasyster.

IMG_6819

Storebror skulle sedan hämtas. Även idag blåser det STORM. Men just denna vindriktigt gör oss lite skonade här nere i byn men ändå rejäl blåst! Jag var i valet och kvalet hur jag skulle göra, gå och hämta eller ta bilen. Men jag bestämde mig för att klä mig bra och knatade iväg med syskonvagnen.

Kanonbra att locka med sig en pojke som helst inte vill åka hem med att ha Kajsa med sig! Hans bästis. Men på vägen hem under en lite sträcka fick jag nästan stanna och hålla i vagnen ordentligt då den höll på att blåsa omkull! Kajsa kunde inte stå kvar på stället! Helt galet! Men det blev bättre, som tur var! En skön svettig promenad fick jag mig.

Vi stannade ute en stund när vi kom hem. Lilla P lekte på gården. Efter middag, ett snabbt ihopkok av kladdkaka och sockerfria chokladbollar och en dusch för mamman så dök lite nära familj upp.

Vi har ju en liten tjej att fira här idag. Hedvig, Lillasyster, Snoffsan blir hela en månad idag! En månad?! Tiden flyger och jag hänger knappt med.

IMG_6832 IMG_6836

Vad glada vi är att det var just du som gömde sig i magen.

IMG_6844 IMG_6849 IMG_6850

Älskade unge. Fin i klänning också dagen till ära.

Pappan gick ut för kvällsjobb och jag tog läggning med båda kidsen. Och tack och lov gick det bra! Lilla P kom till ro utan stora bekymmer, som vi bråkat med de senaste dagarna.

Och nu har vi en stunds soffläge innan sängen kallar. Trevlig kväll!

 

 

4 reaktioner till “En månad.

 1. Hej! Tycker om att läsa din blogg. Undrar bara en sak, hoppas inte du tar illa upp över frågan. Jag undrar varför du kallar Pontus för Lilla P i bloggen och Charlie för C medans Hedvig inte kortas ner? Säger ni Lilla P till Pontus eller är det bara i bloggen han kallas så? Har ni förresten haft svårt att namnge barnen? Jag fick precis en son och hade väldiga bekymmer med att komma på ett passande namn.

  Gilla

  1. Hej! Lilla P och C är rena bloggnamn 😊 Här hemma säger vi Pontus och Charlie. Hedvig har fått bli Hedvig eller Lillasyster då en förkortning bara inte föll naturligt just på henne den här gången. Pojknamn har vi tyckt är så mycket svårare! Pontus bara dök upp nån månad innan han kom men om vi skulle få en pojke till kommer vi få lite problem, haha! 😅 Flicknamnen hade vi en liten längre lista på men Hedvig bestämde vi oss för innan hon kom 😊 Hoppas ni hittar/hittat ett namn som passar er lilla pojke! Tack för att du kikar in här och lycka till med bäbis! Kram 😊

   Gilla

   1. Okej, jag var bara nyfiken 😊 Håller med om att pojknamn är svårare, vi hade Hedvig eller Hilda som förslag till en tjej men nu blev det en Helton. 😊

    Gilla

   2. Vad roligt att ni hade så samma namnförslag som oss! Kanske det blir en Hedvig hos er också i framtiden 😉 Helton var ju superfint det med!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.