Hemskt så hemskt, men mysigt ändå.

Det har varit en sån där typisk mammaledig, påta på dag idag. Lilla P med hemmadag från Järnsta och Lillasyster såklart nära till hela tiden. När Lilla P sov ute för dagen passade jag på att svepa dammsugaren genom precis hela huset. Normalt brukar jag dela upp övervåning och nedervåning (där övervåning blir mer sällan) men idag behövdes både uppe och nere så jag körde allt i ett svep.

Världens finaste Storebror. Det kramas och pussas och stoppas om. Sen om det ibland stoppas om med kräkhandduken är det ingen som bryr sig om ❤

IMG_6865 IMG_6871 IMG_6875

Pappan klev upp tidigt och har gått mycket gjort idag. Ett helt gäng med balar är hemkörda och efter mellis åkte Lilla P med pappan i traktorn och hämtade däcket till Brum-brum som de har kunnat laga! Woho! Sparat många tusen där! Så nu håller vi tummarna att det håller läänge också… Mamman hann då få till ett lättare styrkepass här hemma, så skönt att börja lite smått nu!

Efter middagen gick C ut igen för byte av däck och halmning och skrapning som han håller på med i detta nu. Jag har badat båda barnen och nattat Storebror. Så himla mysigt att lägga Lillasyster bredvid Storebror i hans säng han håller om henne och så läser vi en bok. Älskade barn så rik man kan känna sig.

Och som tur var så somnade han utan krångel idag! Speciellt då Lillasyster gärna ville ha lite extra närhet ikväll.

Så nu har vi kväll igen. Dagen är bortplockad, soffan är intagen och det snusas bäbis. Vilket är lite jobbigt just nu då jag har en näsan som blivit täppt så jag känner inte bäbisdoften! Hemskt så hemskt! Men mysigt har vi i alla fall.

Trevlig kväll!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.