Sollapning och skidåkning.

Vi vaknar till vinter (?!) igen. Ett irriterande snötäcke har lagt sig inatt. Men det är ju typiskt för årstiden så inget förvånande, egentligen.

Jag och kidsen blev upphämtade av min mor och så följde vi med för att besikta bilen. Ja det var ju inte därför vi följde med utan för ett litet ärende i lillstan och en gofika!

Men besiktningen var ju inte helt fel att hänga med på tyckte Lilla P som spejade på bilar.

DSC_0693

En semla och kaffekopp fikade vi innan vi åkte hemåt igen. Lilla P fick sig en god stor macka som fick bli dagens lunch.

DSC_0694

Lilla P slocknade i bilen och fick fortsätta sova ute i vagnen när vi kom hem. Vi kramade pappan hejdå på tidig eftermiddag då jobb kallade på borta plan.

Vi tog oss ut efter mellis. Då vädret slagit om. En varm sol med en massa plusgrader lyste på oss. Lillasyster sov i vagnen, Lilla P skottade snö och mamman satt på solig altan med en kaffekopp, vilken härlig stund alltså!

IMG_7002 IMG_7003

En snabb skidtur ville det stora barnet göra också och nu har han ju fått lite koll! Det blir inte kors med skidorna och fall lika ofta. Framsteg!

IMG_7006

Men sen föll mamman lite pladask istället, ja inte på snön men i huvudet. Från att ha vaknat idag och tyckte att förkylningen nog var lite bättre så slog en hemsk huvudvärk till. Och energin där med. Så vi satte oss i soffan. Han som inte ser så mycket på tv utöver Bolibompa fick se på barnprogram innan maten. Vi satt där i en liten förkylningshög. Lillasyster har också blivit förkyld! Lilla, lilla vän. Men det skulle ju vara lite av ett under om hon klarade sig helt då både Storebror och mamma snorat så det står härliga till! Så vi håller alla tummar att det håller sig på denna nivå och inte blir värre med feber och grejer för vår lilla.

Himla skönt var det i alla fall, den där stunden. Efter en förmiddag på vift och ett par timmar utomhus i finväder.

Nu är Lilla P nattad, pappan har kommit hem från mjölkning och vi ska mysa i soffan resten av kvällen.

Trevlig helg på er!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.