Passa på.

Pappan kliver upp tidigare än oss på mornarna nu. Det börjar lukta vårbruk och det är en hel del att göra innan det drar igång. För när det väl är dags så kommer liksom alla timmar att ägnas åt det. I veckan har det körts hem en hel drös med balar. Det hanns inte alls med i höstas och de bara måste ju hem innan gräset börjar växanya ska göras… Och helst också typ nu, när backen är frusen så man inte spårar sönder ute på lägdorna.

Och så är det ju de vanliga rutinerna som ska göras i lagårn, med halmning, skrapning och utfodring.

Lilla P åkte på Järnsta en sväng idag. Det är en lycka att få åka och leka tycker han. Så där lämnades en glad unge och så åkte jag hem. Passade på att knappra lite på datorn, greja lite administrativt som inte är det roligaste med Lilla P som gärna ska vara med på allt. Rita på viktiga papper och så. Så sånt pysslade jag på med där mitt i dagen. Passade såklart på att vika mina ögon helt åt den lilla bäbisen också. Så mysiga stunder att bara sitta och titta på varandra hon och jag. När det blev dags för hämtning av Storebror så gjorde jag den blivande rutinen, att gå och hämta honom med syskonvagnen. Hur bra som helst ju! En svettig prommis får morsan, motionerad hund och en unge rikare på vägen hem, det kallar jag bra promenad! Det är ju ändå nästan sex kilometer tur och retur, så det är precis lagom promenad-långt


. Blir ju så himla uttråkad om man ska längre än så.

Bjuder på en svettig, rödblommig blid idag. Kameran har tydligen legat lite på latsidan idag. 

Snapchat-1543128316

 

Pappan åkte på eftermiddagsmjölkning och vi har grejat på lite här hemma. Mamman har provat ett nytt bröd som bådar väldigt gott. Har inte provsmakat än men kanske att det blir en liten kvällsmacka för att se hur det blev.

En dusch och bad har jag och Lilla P fått till här på kvällskvisten också och han är nu nattad. Pappan var sen hem men jag fick precis ett sms att han är på hemväg.

Så ner i soffan och göra kväll! Kram på er!

 

3 reaktioner till “Passa på.

 1. Hej!
  Jag har läst din fina och härliga blogg ett tag men aldrig kommenterat. 🙈
  Vi väntar tillökning och har börjat kika på dubbelvagn, och när jag såg vilken ni valt blev jag väldigt förtjust i den. Är ni nöjda med den? Är liggdelen stor nog att ha så länge som 6 månader? Tycker att många liggdelar ser så små ut på dubbelvagnar? Förlåt för knäppa frågor kanske såhär första gången jag hör av mig. Hoppas du vill svara! 😁
  Kram

  Gilla

  1. Hej! Vad roligt att gillar att läsa min blogg! Och kul med en fråga från dig och självklart ska jag svara! 😊 Vi är supernöjda hittills! Lätt och smidig men ändå en rymlig liggdel kan jag tycka. Klart den är mindre än på en vanlig vagn men man kan nog absolut ha den i sex månader! En vän har en precis likadan och hennes minsta är snart sju månader och där används liggdelen än 😊 Så jag kan verkligen rekommendera denna vagn! Lycka till och grattis till den kommande lilla stjärnan! Kram!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.