Något fint i en låda och snoriga hälsningar.

Gårdagen försvann, helt känns det som. Ingen av oss var sugna på något utegårdsjobb i survädret så vi skippade det. Min plan på husfix istället gick också i stöpet av någon andning. Ja timmarna bara försvann. Men det är ju rätt så skönt att ha en sån dag ibland också. Bara mysa med mina små och C, ha söndag helt enkelt.

Ja en sak gjordes, nästa storlek till Lillasyster plockades fram. HALLÅ! Vad händer, min nyfödda minibäbis?! Så fort det går alltså. 5 veckor prick idag. Men jag tar det ändå liite bättre än med Lilla P. Jag satt och grät när de små plaggen i storlek 50 veks undan och lades  i en låda. Jag klarade mig utan tårar åtminstone den här gången.

OCH vem vill  inte gå över till nästa storlek när det ser ut såhär i lådan?!

IMG_7086 IMG_7088

”Jag bara måste få en flicka nån gång! Täänk att få en flicka, så man kan köpa sockersött i härliga pasteller. Att köpa fina klänningar och fläta håret.” Så tänkte jag innan Lilla P kom till världen. Sen kom Lilla P och var helt underbar när det nu blev på gång med bäbis igen så spelade det inte lika stor roll det här med flicka. Det kändes inte lika viktigt längre. Skulle jag få fyra pojkar skulle det inte göra något! Könet spelar ju absolut ingen roll!

Men så kommer Hedvig och visst är det underbart ändå, att ha en av varje. Att få klä min lilla docka i härliga pasteller och ha vänner som vet precis vad den här morsan gillar och ger fina presenter som gör att det är så roligt att öppna den där lådan med en storlek större.

IMG_7105 IMG_7113 IMG_7116 IMG_7119

Det är inte mycket vi köpt till Lillasyster egentligen. Vi har ju allt liksom. Men lite från min vän Tradera för att få lite flickigt så det känns extra tacksamt att ha fått från vänner från Newbies fantastiska vårkollektion som man minst sagt dreglar över.

Så nu dreglas det över den livs levande bäbisen extra mycket då lilla hjärtat kläs så fint. Sen spelar det ju egentligen ingen roll vad hon har på sig, Hon är ju precis lika underbar för det, men visst är det lite roligt!

Nog om småbäbisklädersprat!

Idag har vi måndag. Solen skiner och hopp och våren smyger sig fram igen. Lilla P är skjutsad på Järnsta där mamman knappt hade tid att få en kram och jag och Lillasyster sitter nu och ska snart göra oss i ordning för att åka till Vårdcentralen. Lillsnoffsan är så snorig och lite hostig så vi vill gärna kolla läget lite. En gång för mycket än för lite liksom. Mammans förkylning som började bli bättre har satt sig i bihålorna vilket är mindre kul också. Ont i hela ansiktet och sprängande värk bara man böjer sig lite framåt. Men jag tycker ändå att det känns något bättre idag så vi hoppas att det är påväg bort redan.

Så snoriga hälsningar från tjejerna på gården!

 

En reaktion till “Något fint i en låda och snoriga hälsningar.

  1. Hej!
    Jag kände att jag bara måste skriva något till dig/er. Jag har följt din blogg sedan ” unga bönder” sändes och wow, jag blev så imponerad av dig och Charlie redan då! Nu sitter jag hemma med virus och ser om Unga bönder och slås av ännu en gång, så sympatiska och oerhört fina personer du och din sambo verkar vara! Vilken lycka att växa upp på landet, bland djur och den friheten att springa runt fritt som barn.. Jag känner igen det från min barndom!
    Ja, vad jag ville säga var väl att heja er och fortsätt skriva, så kul och givande att få följa er resa!
    Kram/Cecilia i Linköping

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.