Återbesök och chockerad pojke.

Morgonbestyr.

IMG_7596 IMG_7598

Lilla P visar Lillasyster i gymmet. Han verkar tycka att det saknas en timmerbil i gymmet så det fixar han dit…

IMG_7610IMG_7604 IMG_7613

En liten mysig stund på golvet hade de också.

Vi gick sedan ut allihopa. Skottade in foder till kossorna, lastade balar till en hästbonde och lite sånt innan det var dags för lunch.

Lilla P hoppade i vagnen för sovning. Jag och Lillasyster tog på oss lite anständiga kläder och åkte iväg. Mamman skulle på återbesök hos barnmorskan. Sju hela veckor var det sedan vår lilla bäbis kom till oss. Tiden flyger, minst sagt. Förlossningen gås igenom, tiden efter och så. En bra grej tycker jag, att få prata igenom hur det var och har varit. Finfint gick det i alla fall.

Väl hemma så åt vi mellis och så gav vi oss ut igen. Det skrapades och halmades i lagårn, påtades på gården och så lite skruvning på plogen med en mäkta stolt unge med hörselkåpor som hjälpte pappan att slå med slägga. Det finns en liten filmsnutt på min Instagram som jag la ut igår när det kom ett gruslass till foderbordet. Lilla Ps min och reaktion är oslagbar när gruset tippas av på gården! Jag fullkomligt skrattar ihjäl mig! Han är ju så van och fascinerad av stora maskiner och allt som brummar. Och traktorerna som är en tillgång dagligen liksom men ett tippande gruslass, det var minsann någonting alldeles extra för pojken! Klicka HÄR så kan ni kika om ni vill.

IMG_7616 IMG_7617 IMG_7618 IMG_7621

Den där Lillasyster låg och sov i sköna vagnen timme efter timme.

IMG_7628

Men nu är hon vaken här med mig. Pappan är uppe och lägger Lilla P och vi myser här nere. Ett litet träningspass tänke jag ta nu innan kvällen fortsätter i bäbismys-anda.

Trevlig kväll!

2 reaktioner till “Återbesök och chockerad pojke.

  1. Oh såååååå söta och snälla barn ni har det är bara att gratulera men som man brukar säga fina föräldrar får fina barn. Det är så himla roligt att följa ert liv tillsammans.
    Kram till hela familjen!!!!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.