Utedag.

Vi hade förmiddag ute.

Plockade tre ägg hos hönsen. Någon var så till sig och slängde ett ägg ner i hinken så det var bara två som kom med in… Aja! Då har han lärt sig (för nu i alla fall) att man måste vara försiktig!

Vi hejade på kossorna som går ute och hade lite mys med dom en stund.

received_10158529845130705 _20170429_182231

Sen kom mormorn och morfarn en sväng. Det fikades och sedan ut igen. De ska flytta ”lusthuset” som står på gården till deras hus. Det är ju deras liksom.

C skruvade lite på mixervagnen och jag var ute en stund men sedan in för att amma den lilla flickan. Lilla P sov ute i vagnen så vi hade en sån där mysig, lugn stund. På eftermiddagen gick vi ut igen. Städade på gården och fyllde på i morgondagens brasa.

En sen vår har vi. Ingen grönska, alls än. Krokusen har precis börjat komma upp i rabatten. Kallt och blåsigt dagarna i ända. Men sol fick vi på eftermiddagen idag i alla fall (och nästa vecka ska värmen tydligen komma!). 

DSC_0936 Och nu har vi gjort kväll. Ett bad för lilla pojken innan sängen, morsan har tagit sig en dusch också och sitter nu fräsch och mysig i soffan med min man och en liten pyjamasbäbis.

Trevlig kväll!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.