Sleeping beauty och en lätt tur!

Vi hade en tidig morgon här i morse. Vi alla gick ner före sex men lillasyster hon sov kvar hon. Hon är helt galen den där ungen. Hon sover typ sex timmar i streck på natten, vaknar och får en rejäl slurk mamma-mat där kring fyra-fem snåret, kan ligga vaken en liten stund men nöjd för sig själv i korgen och sedan somnar hon och sover tills vi kliver upp. Men imorse hade hon precis somnat igen när Lilla P vaknade så hon fick sova vidare. Herregud alltså. Vi som tyckte att Lilla P var bra som bäbis! Hade fyratimmarsintervall för mat och sov för det mesta där emellan. Hans jobbiga nätter första året kan vi nog räkna på två händer men denna lilla sork har inte haft en antydan till en jobbig natt, än. Det kan ju vända precis när som helst, eller i alla fall komma en natt som inte är så bra men vi njuter så länge det här ofattbara håller i sig!

Lilla P skjutsades på Järnsta på förmiddagen. Pappan och jag flyttade sedan ut två gäng kvigor till ut på hygget.

Och sedan hade bilen en tid på verkstaden. Tänkte ringa ”upplysa” försäljaren att bromsarna var helslut på vår nyinköpta bil…

Hur som helst så fick jag en riktigt härlig tur i grannbygden i makalöst härligt väder medans bilen fick nya bromsar. Premiär för tunna springthights, woho liksom! Underbar känsla att springa i! Det känns så lätt! Lätt också att springa med endast en vagn med en liten bäbis i.

18339389_10213149669124267_1610917815_o

Väl hemma en mysig amningspaus och en kaffedate med pappan. Han som gått runt lite stängsel idag tillsammans med praktikanten som vi har här på dagarna. Sedan hämtades Lilla P på Järnsta igen, han som också gjorde helg.

Vi gick direkt till hönsen! De fick lite kokt potatis som kvällsmål.

IMG_7972 IMG_7974 IMG_7979

En hjälpreda i köket hade jag sedan. Här är han mitt i panering av fisk.

IMG_7996

Vi pussade sedan pappan hejdå som nu åkt iväg på möte. Mamman har gjort lite styrkeövningar och hade såklart sällskap av mina två små där på golvet.

IMG_8006

Och nu ska jag gå upp och natta den där lilla pojken. Flickan sover redan här i min famn.

Trevlig kväll!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.