Snöstorm men plöjbart!

Jag och Lilla P tog en förmiddagspromenad med Anna och hennes små pojkar idag. Så himla svårt att klä sig i detta väder! Några enstaka plusgrader men varmt när solen tittar fram och svinkallt närdet blir typ snöstorm mitt i allt?!

_20170510_204815

Och så sol och varmare igen innan vi var hemma. Ja knepigt väder är det, minst sagt. Jag ser tillbaka lite på bloggen från i fjol och två år sedan och det är såå sent i år! Då var det mycket mer grönska och varmt. Nu har det precis spruckit upp lite lite i både gräs och träd. Men lite värme på det här så borde det bara explodera, snabbare än vanligt!

Vi blev bjudna på god lunch också innan vi åkte hemåt. Kidsen somnade direkt ute i vagnen och jag passade på att köra ut allt till grovsoporna och bygga klart och sätta upp mitt lilla miniprojekt. En ny postlådehållare (?). En stolpe hade gått av så den liksom hängde på trekvart typ och istället för att byta stolpen så gjorde jag om helt. Enkelt men fint. Nu skulle det bara behövas en ny postlåda då det inte var lika kul att hänga tillbaka den gröna, fula plastlådan på det fina lilla planket…

Snapchat-389908883

Så ni får se bara det fina innan lådorna kom upp igen!

Pappan servade plogen lite till och provade sedan att plöja, fast på en annan lägda och det gick jättebra! Woho! Så efter kvällsfika hos en bondekollega nu ikväll så har han satt sig i traktorn igen och kvällsplöjer. Vi har så mycket som ska vårplöjas i år så han vill liksom komma igång!

Storebror sover på övervåningen och jag och lillsnoffsan sitter här i soffan och småpratar innan vi ska hoppa i säng.

Godnatt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.