Bäver- eller nässelattack!?

Igår, farmor och farfar kom hem efter några dagar på båten. Lyxen att åka på affären med ett barn kändes nice. Passade på att åka en snabbis på återvinningen också med typ flera år gammal burkar och glasflaskor. Glömde naturligtvis bilstolen vi ska köpa av bekanta så det var bara att vända om lite senare.

Pappan kom hem där efter maten. Pussade sina små godnatt och gick ut igen. Jag följde inte långt efter. Pappan skrapade och halmade och jag gick runt fållan med nysådd som de ska få gå på första gången. Det var inte ”bara” kan jag säga. Ser en bäver inte alls långt borta när jag kommer ner till sjön! Han plaskar ilsket och där  står jag och ska precis gå ut med en stolpe och tråd ut i vattnet. Kändes inte jättekul. Men sen tänkte jag ”hur många har egentligen blivit uppätna av bävrar?” nä just det, och till slut så satt stolpe och tråd i vattnet och jag hade alla tår och ben kvar. Men istället var jag typ uppäten av brännässlor och tistel istället innan det var klart för kossamu att få nytt och gott att hugga in på!

DSC_1646

DSC_1647

DSC_1650

DSC_1651

DSC_1652

DSC_1653

Och idag är det full förberedelse inför morgondagen och Lillasyster dop!

Så, tillbaka till tårtfyllningarna! Ha en bra dag!

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.