Pappa/traktortid!

Jag springer in här en sväng i sena kvällen. Lite småsvettig efter några styrkeövnignar här i vardagsrummet. Barnen sover sedan länge ute i vagnen. Lilla P har redan flyttat upp till sin säng dock men syrran snusar med en extra filt lagd på sig i kalla sommarkvällen.

Dagen har bjudit på både det ena och det andra. Häng med barnen ute på gräsmattan, en pojke som fått massor med pappa/traktor-timmar och gjort många, många balar och så även en arg mamma som lyckats få motorstopp med Brum-Brum som man ABSOLUUUT inte får då den måste rullas igång…! Så den står där den står med skopan i foderbordet full i gammalt ensilage som jag så fint höll på att städa undan. Aja, alla kan vi göra misstag. Extra surt det här dock för hur tusan ska vi få han därifrån?! Morgondagens bekymmer..

Pappan balar på men ska snart göra kväll. Jag ska ta en tekopp och eventuellt vänta uppe tills mannen kommer hem. Godnatt!

 En glad pojke har vi haft här hemma idag, med både massa traktoråkning och att få ha en massa Pappatid! 

DSC_1672 DSC_1681 IMG_20170721_171856_408

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.