Suckar över väderprognos, hemmabalning och stadstur.

En tidig morgon här hemma. Vi kliver upp hela familjen på fyra (farmor Sonja sover ett tag till). Pappan är på hemmaplan och ska bala det som är slaget åt oss själva. Gräset som det kom 10mm regn på igår. Å så störigt alltså. Nu har det legat och blivit torrt och fint och så kommer det regn! Som inte ens hade blivit nämnt i någon väderprognos. Suck. Aja men kan ju hoppas att blåsten gör sitt idag och torkar upp det lite innan det balas ändå. För ja, det blåser ju jämt denna sommar.

Vi åkte till stan på eftermiddagen igår, jag kidsen och farmor Sonja. Julklappspresentkort nyttjades på Ikea, mat åts och så en sväng in på City. Flera saker som stått på inhandlingslistan i typ år inhandlades äntligen. Som tex ett tyg till den fruktansvärda kökssoffan och en matta till soffbordet.

Vi får se vad vi avverkar idag. Det finns lite att välja på.

Godmorgon!

IMG_9645 IMG_9643

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.