På roadtrip!

Här vaknar vi, i en bäddsoffa hos Moster Fanny!

Ja! Jag och kidsen är i Umeå hos syster /moster Fanny. Vi åkte upp på eftermiddagen igår efter att ha packat kött och fyllt frysen med eget djur. Vilken rikedom.

Och efter stress och inpackning i bil, så kom vi äntligen iväg! Vi hann gå i affärer några små timmar innan stängning, vilket räckte gott och väl. En lycklig mamma hittade både den där himla kappan som jag letat efter i två år… Så nu kan jag äntligen slänga min trasiga som jag haft i miinst 10 (!) år! (Just därför ingen har dugit åt Fru West…gillat min kappa så!). Så tack pappa för den sena julklappen, nu är den äntligen hittad! Och så även en blus åt mamman, sensation!

_20171022_083207

Systrarna föll visst för lika blus. Matchi-matchi! 

Och när det stängt butikerna så skulle vi äta ute på stan. Men det gick inte riktigt som vi tänkt. Det var fullt. ÖVERALLT. Ingen vagn tog jag heller då vi bara skulle gå till ett nära ställe. Så ett tungt babyskydd släpas det runt på och en liten pojke som är trött och hungrig letar vi febrilt efter mat!

DSC_2298

Stora klockan slår sju slag. Maffigt tycker lilla bondungen.

Vi ger upp till slut, när klockan drar iväg över läggningstid och vi alla är svimfärdigt hungriga. Så blev det en hamburgare på Max. Inte riktigt det vi tänkt men så blev det. Och den lilla pojken blev hur nöjd som helst. Mmmade sig igen målet, vilken fest tyckte han!

Vi myste till oss på kvällen med gott äta på och rolig film.

Nu väntar vi på den lilla sömntutan till värdinna att vakna. Hon som inte riktigt är van småbarnslivet med ”tidig” helgmorgon. Vi är hungriga!

Godmorgon! Från Umeå!

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.