Lite sådär, stress.

Åhå, en sån dag.

Jo visst är jag van, det här med att sköta lite gård, rodda barn, hus och hem när C jobbar ute så pass mycket i omgångar.

Men idag var det sådär lite extra. Med tider att passa, både dagis och så Lillasysters bvc-tid. Extra utfodring överallt i eftermiddagsmörker tillsammans med liten pojke och så en älskad inne med smärtande axel.

Men det har gått och alla dagar kommer ju inte bli såhär himla stressiga som denna varit, hoppas jag! Haha.

IMG_1539

När vi sedan kommer in jag och Lilla P, mamman med lite åskmoln kring huvudet både pga lite strul med lastare på traktor i mörker men framför allt hunger så har han den där nyopererade börjat med middagen. Det gjorde min dag. Att köttfärsen till tacosen var stekt, bara det liksom!

Och nu sover barn. Jag har gjort upp den första brasan nere i pannan, mer om det en annan dag. Och nu äntligen har jag slagit mig ner i soffan. Och jag njuter lite extra av det ikväll. Fredagsmys och allt!

Trevlig helg hörrni!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.