En lördag.

_20171216_173241 _20171216_173353 _20171216_173000

När förkylningen till slut släppt så har den nu kommit tillbaka. Jag. Blir. Galen! Så less på snorig näsa nu!

Men i förmiddags tog jag mig i alla fall en promenad. Bara jag och Hedvig, och Kajsa såklart.

Fick en dåligt besked angående vår dator igår. Hårddisken är trasig! Och det rejält. De gör allt de kan för att försöka rädda alla bilder. Det där man så ofta tänker ; Jag måste fixa nån backup! Men det blir liksom aldrig av. Har en extern hårddisk, som man så ska ha, men även den har pajat för mig för flera år sedan. Så sånt litar jag inte på! Det är också något som kan gå sönder ju! Nu sist så tog jag ut minneskortet ur kameran när det var fullt och köpte ett nytt helt enkelt, så där finns de flesta bilderna ändå.

Men jag saknar så att fota med kamera och lägga upp här! Speciellt när det är så himla fint ute nu. Så vi får se om de får ordning på rishögen snart eller om det måste bli en ny.

Annars idag så har jag och C hjälpts åt med lagårdssysslorna medans kidsen sov ute i varma åkpåsarna. Kallt idag!

Drog igång lite bak med Lilla P på eftermiddagen.

_20171216_201733

Ja lillasyster var ju såklart också med, men hon höll mest ställningarna i bakskåpet. Och hon luktar som en saffransbulle hela hon.

Men där på slutet försvann all min energi. Kakorna som stått i kylen och ska gräddas, tar jag imorgon. Och planen på att ta in granen ikväll flyttar vi också till morgondagen. Nu ska jag bara sjunka ner i soffan med min man. Han som var ute och plogade igårkväll så den där lite finare middagen fick ätas själv. Eller nä, jag hade ju mina två godingar som uppskattade mammas goda mat väldigt mycket ❤️

Ensam i soffan sen, som slutade med att mamman somnade… Lilla pojken kom ner där strax efter elva; ”Mamma, upp”. 

Bra att han håller ordning!

Trevlig kväll!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.