Måndag mitt i vintern.

Måndag mitt i vintern. Och vinter har vi ju, med råge. Med denna ofattbara snömängd och nu också kylan.

Tittar ut idag på den vackert vita, solupplysta men väldigt kalla morgonen.

Och hej och välkommen alla ni nya som kikat här! Så roligt att ha både ni trogna läsare som hängt med genom alla år men också hälsa välkommen till er nya. Då jag precis har bytt sida här (men behållit nästan allt innehåll) så försöker jag få till det som jag vill ha det. Tror att om man läser min blogg på datorn så hamnar presentation och kategorier och sånt på höger sida men på mobil och liknande så får man scrolla längst ner. Om man nu är ny och vill kika lite kan man ju titta på kategorier eller söka något annat som intresserar.

 

Och ett tips också till er nya läsare så finns MITTLIVSOMBONDE på facebook också! Följer man mig där så dyker nya inlägg upp i flödet och det är lätt att kika in.

 

Och nu är det dags at packa på sig kläder och gå ut till djuren en sväng. Pappan och Lilla P är på Järnsta på föräldrainsatsdag och Lilla stumpan sover sin första sväng.

 

Ha det gott!

(Lite strul med inlägg såhär i början av bloggsidebyte, detta skulle publiceras igår och det gjorde det, men på min gamla sida tror jag… Det ska nog ordna sig snart!)

 

 

2 reaktioner till “Måndag mitt i vintern.

  1. Gift 3-barns mamma som bor på landet utanför Stockholm. Två katter och två kaniner. Imponerad av ert slit på gården och önskar er all lycka så att ni ska klara av att fortsätta. Det är inte lätt för er bönder nu…
    Kämpa på!

    Gilla

    1. Tack så mycket! Nej vi kämpar på och hoppas att blir lite lättare fram över. Det har varit en kämpig vinter 😥 Ha det fint!

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.