Underställskärlek

(Inlägget innehåller adlinks)

 

Jag är kär. Kär i mitt nya underställ från Kari Kraa. Jag är en sån där som har samma kläder hur många år som helst. Och underställ, mitt nyaste är väl 10 år. Har suktat efter ett sånt här länge men börsen har sagt nej men till jul så fick jag den fina underställströjan av svärföräldrarna!

Så himla skön! Och varm! Fin, mjuk merinoull som gör precis vad ett underställ ska göra, andas och hålla värmen som första lager. Och det är ju så snyggt att man gärna går omkring i den som ”enda-lager” också! Ni hittar den HÄR och på fin rea till och med!

Och som pricken över i så fick jag tillhörande byxor i födelsedagspresent! Smart drag av svärföräldrarna!

Så ett komplett ställ i finaste av underställen. Har enbart haft helsvarta innan så det känns lite extra kul med mönster och färg! Ser fram emot många kommande år i detta. Byxorna finns dom också på rea HÄR

De finns ju i andra fina färger och modeller också såklart! Mycket reor nu så passa på inför nästa vinter, eller den som fortfarande har hårt tag om oss!

 

Nu ska vi snart iväg på lördagsäventyr!
Ha en fin dag!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.