Ett snabbt tips – innan midnatt!

Inlägget innehåller adlinks

Det kom ett paket idag. Med hela tre par skor! Jag lyckades precis pricka in en sån där himla bra 3 för 2 kampanj på sportamore.se

Jag är en sån där som tänker både en och fem gånger innan jag köper något. Lägger i varukorgen men genomför aldrig köpet, speciellt när det är någon bra rea eller kampanj och så när jag äntligen kommer till skott och ska köpa så är antingen varan slut eller så har erbjudandet gått ut eller så blir jag snål och struntar i allt ihop. Typiskt mig!

Men nu, C går i trasiga skor (bokstavligen), Lilla P behöver nya stövlar nu till våren och så de där urfina lära-gå-skorna som jag bestämt samma dag de kom ut att Dessa ska jag köpa till min lilla flicka! Så jag är himla nöjd över att ha fått alla dessa till toppenpris.

Störst och minst ❤

Lilla Ps tredje par Tretorn, i en tredje färg. Älskar Tretorn, det märket hade jag på stövlarna som liten också och har hållit fast vid nu. Tåliga alla par kommer självklart att gå i arv till lillasyster.

Och appropå arv. Hon som kommer att få ärva allt. Lilla P hade mammans lära-gå-skor som är rätt slitna nu. Så det hade jag bestämt mig för att hon skulle få alldeles egna. Så i födelsedagspresent fick hon pengar till just dessa av farmor och farfar.

Så fina att jag smäller av! Alldeles egna Kavat i så fint blåblommigt mönster. Toppenfina nu i vår! Precis dessa hittar ni HÄR

Och nu såg jag att de har 25% på nästan allt på hemsidan MEN bara till midnatt idag! Så är ni inte som jag som måste tänka sjutton gånger på ett köp så passa på att göra något av vårens skoinköp nu vettja! Med koden SAVE25 och minst 499kr men allt står ju också på hemsidan.

Ett snabbt kvällstips ifrån mig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.