Tillbaka till verkligheten.

Där kring tretiden igår natt rullade vi in på gården. Mörkt, kallt och regnigt.

Jag ville verkligen inte åka hem igår. Från värmen, solen och att kunna gå barbent och ha två nakenfisar till barn som bara sprang in och ut. Borta bra men hemma bäst brukar man ju säga men den här gången har jag kunnat stanna borta lite längre.

En knäppgök till mamma som invigde tunna springthights för i år, som var alldeles för varma i hettande 30 grader! C lotsade vägen med cykel i detta ofattbart platta land men tog mig minsann till en ”backe”! Ja, en kulle kallar vi det här…

… som ni ser! En Belgisk backe! Haha…

Vi har ätit såå gott, druckit cava och njutit så himla, himla mycket av dessa dagar med familjen, både i stor skala och i liten.

Vi blev kastade in i verkligheten på en gång igår. Upp efter några timmar sömn för att passa in Kalle och dräktighetsundersökning av alla djur. Iväg och hämta Kajsa sedan hos Gammelmormor och så på eftermiddagen jobb några timmar för mamman på Borta-gården!

Lättsövda igårkväll och idag rullar vardagen på. Jag ska åka på tidigt jobb, pappan ska på Borta-jobb och barnen på förskolan.

Det är lerigt och hemskt smetigt men vi gläds ändå åt att snön smält i väldans fart och några tussilago hälsar oss välkomna hem. Datorn funkar inte men jag hoppas kunna visa mera Belgienbilder en så småningom.

Ha det fint idag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.