Väldigt nytt för oss i vår.

Nya rutiner för denna familj har vi ju börjat komma in i. Med en mamma och en pappa som jobbar borta och barnen ska lämnas och hämtas på förskolan. Så ser det ju faktiskt ut i de flesta familjer. Men för oss är detta nytt och ovant. Som att vi satt och planerade schema för maj härom dagen. Herregud, planera dagar och tider EN MÅNAD framåt?! Hur ska man veta?!

Ja detta är som sagt något helt nytt för oss. Alltid så går man ju efter väder och vind typ. Nu har det torkat upp, nu kör vi vårbruk! Men det kan man ju inte veta mitt i vintern hur våren kommer att se ut? Eller samma med skörd och betessläpp och så, olika hela tiden! Man gör de sysslor som passar in för dagen, typ.

Det som är lite extra trixigt är ju att mitt allt detta med scheman och dagis och Borta-jobb så har vi ju faktiskt ett eget vårbruk som ska göras också. Det ska stängslas massor och djuren ska ut på bete. Så vi är lite spända faktiskt hur detta ska bli men det löser sig nog i slutändan!

Våren springer mot oss i ett väldans tempo och hur skönt är inte det! Det är liksom med lite skräckblandad förtjusning som vi går mot denna vår.

Sur är jag också för att våran dator är trasig på riktigt nu. Har så mycket bilder jag vill visa upp här från kameran men får inte till det via telefonen. Både från Belgien och de här härliga dagarna på gården. Till exempel igår, när hönsen fick komma ut för första gången. Den två meter höga snöhögen är borttinad och luckan går att öppna igen!

Nej nu ska jag lägga barn och efter det förhoppningsvis en springtur i den härliga vårkvällen!

Ha det fint!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.