Som överkörd.

Snacka om att bli knockad. Dragit på mig världens förkylning (IGEN! Vad händer?!).

Så himla mycket nu och det är liksom nog att hålla ihop allt ändå. Gårdagen var sådär lång och inte många vilostunder, vilket kanske inte gjorde förkylningen bättre men vad ska man göra liksom? Och jag är ju inte dödssjuk  bara dunderförkyld..

När barnen var på föris så stängslade jag, den sista snutten av nystängsling för i år (förhoppningsvis) ner vid sådden. Den brantaste lägdan vi har! Tur det är bete och inte allt för mycket körning på denna bit! Det blev lite flås upp och ner där, och bränd rygg i stekande sol. Och ni ser ju torkan. Hur ojämnt det kommit upp och lite det kommit upp! Oj vad mycket regn det behövs nu för att klara upp detta!

Nej jag skulle ju inte skriva så mycket här ikväll. Egentligen en massa kvällsjobb att bara välja och vraka på men jag måste sova. Kände mig överkörd när jag kom hem från Borta-gården idag. Och imorgon väntas också tidig morgon och Borta-jobb också så jag och min förkylning strejkar från kvällsjobb och lägger oss sover nu.

Vi hörs snart igen, godnatt!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.