Att sitta i ett tomt hus.

Oj vad detta känns konstigt. Jag sitter här helt själv med morgonens kaffekopp. Det brukar jag ju göra när jag börjar tidigt men nu sitter jag i ett hus utan barn!

Barnen är på sommarlovsäventyr hos mormor och morfar. Då jag jobbar de här två dagarna är  barnvakt, men med övernattning och hela grejen!

Märkligt känsla igår att åka från jobbet utan barn att komma hem till. Kvällsjobb för hela slanten blev det här hemma på gården passade jag på med då. Det var skönt dock. Att kunna köra på utan att behöva hålla koll på mat och sovtider (ja förutom till mig själv då). Fick ganska mycket gjort faktiskt, i värmen!

Men i eftermiddag när Borta-jobb är avklarat då hämtar jag mina små igen.

Pappan fick kväll före nio igår också, lyx! Och den goda ostörda nattens sömn var rätt nice också, inte för att vi har jobbiga nätter men ni vet det tappas en tutte, Lilla P kommer in till vår säng och alltid är det nått lite uppvak här och där. Men nog saknar jag min två nu alltså! Så fel allt har känts att inte ha barnen hemma!

Men efter att Borta-jobbet är avklarat idag så hämtar jag mina små igen ❤

Nu ska jag rulla iväg! Ha en fin dag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.