En lördag utan stresshormon.

Å vilken härlig dag vi hade igår, jag och barnen.

Vi var supertaggade på att gå på hallonjakt där på förmiddagen men när vi öppnar dörren och går ut så regnar det ju?!

Vi hoppar in i traktorn istället och utfodrar lite djur på betena. Visst har det grönsakat lite nu efter allt regn som kom men korna betar snabbare än gräset växer så lite balar måste köras ut.

Efter lunch och vila åkte vi en sväng till kusin Nathalie och uppvaktade både henne och sambon som fyllt år.

Väl hemma igen så tog vi den där promenaden till hallonstället.

Vi gick och gick, Lillasyrran fick åka bärstol på mamman när vi gick in i skogen men till allas besvikelse så fanns det nästan inga hallon. Ganska väntat i torkan men har hört att många ändå har sett bär? Vi får söka oss till ett annat ställe och kika helt enkelt!

Med de där typ 20 bären höll lilla pojken hårt i på vägen hem som vi fick bli god efterrätt efter maten.

Och man får ju alltid en härlig välkomstkomitteʼ när man kommer in på gården!

En så himla skön dag, inte ett stresshormon i kroppen på hela dagen. Och som pricken över i så smög jag igång lite träning igårkväll. Har ju inte gjort typ nånting på snart två (!!!) månader. Det gör mig galen att inte kunna träna! Men denna otroligt sega bihåleinflammation har verkligen ställt till det. Var på sjukhuset i veckan för att prata med en läkare och göra en sköljning men de kom inte igenom näsbenet med kanylen…?! Doktorn blev lite chockad då han aldrig varit med om detta förut. Kul. Aja han sa att det borde ge med sig snart av sig själv ändå och redan början av förra veckan så har det känts bättre och bättre. Det värsta trycket försvann mer och mer och nu börjar mitt forna luktsinne komma tillbaka mer och mer så det är på gång! Har inte velat göra nånting i träningsväg, inte ens gå en promenad, lite muskelkänning eller något. Denna värme och allt jobb har varit mer än nog! Men som sagt igår så kände jag efter lite. Ingen hög puls och så utan bara lite aktivering av muskler i kroppen typ.

Så nu räknar jag med att vara igång snart igen!

Nu väntar vi snart hem coola farmor som varit helt själv på festival! Lite senare ska vi till barnens kusin och uppvakta på födelsedagen och så kommer pappan hem i eftermiddag.

En återförenade söndag!

 

PS. På min instagram @mittlivsombonde på Händelser finns lite bilder på maskiner vi har till salu! Gå gärna in och kika där innan de snart försvinner! DS.

3 reaktioner till “En lördag utan stresshormon.

  1. Jag antar att du kanske redan använder Nasonex annars tycker jag det funkar riktigt bra mot bilhåleinflammation, har problem med det själv ibland.

    Gilla

  2. Ja jag brukar använda det när jag får också, men denna gång bet det inte tyvärr! Kör nån kortisonspray nu men kanske ska prova en kur nasonex igen…

    Gilla

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.