Att vara smått igång igen!

Precis hela sommaren, i tre långa månader har jag haft bihåleinflammation. Helt galet långdraget! Penicillinkur som inte riktigt gjorde sitt och sedan bara order att vänta ut, vila. Den där vilan har väl inte gått så bra med jobb hela sommaren i kvävande värme men all träning utöver det har jag helt stått över. Väldigt jobbigt för en som alltid försöker få in den där träningen i vardagen för att det får mig att må så bra!

Men nu, igårkväll då snörades skorna på, Kajsa ivrigt hoppande bredvid som förstod precis vad som väntade och så gav vi oss iväg på en springtur. Förväntade mig en kondis i botten och att benen skulle bli spagetti efter typ kilometer två men tusan så bra det gick!? Tror dock att det var lite iver inblandat också men ändå!

Lyckorus!

Nu finstartar jag ju med inte allt för många kilometrar från början heller efter ett så pass långt uppehåll. Men taggad är jag på att vara smått igång igen!

Och idag ledig dag. Kidsen hemma och ett bvc-besök för lillasyster.

Ett litet projekt blev klart i eftermiddag som jag kommer att visa upp här inom kort och det är väl det som vi pysslat med idag.

Visst gör de sig fina som extra utsmyckning där på stenen mot ett rostig hjul och ett rött hus? De fina ”stora kycklingarna” som de går under namnet som här hemma, första kläcket i sommar. Rasen Welsumer som vuxit till sig ordentligt! Längtar till de börjar lägga ägg, så vi får bruna till samlingen.

Nu ska här sovas, Borta-jobb väntas imorgonbitti  Godnatt!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.