Barnloppis och hemmavecka.

Och så var det fredag, igen! Veckorna springer verkligen fram. C har varit hemma nästan varje dag den här veckan, vilket är typ längsta perioden på hela sommaren. En paus i balning som annars har gått i ett! Folk balar ju på livet, varje liten bit de kan komma åt för att försöka skrapa ihop foder i denna torka som varit.

De bra med att ha pappan på hemmaplan är att alla våra balar är hemkörda för nu. En till skörd kommer ju också så småningom men för nu. Sen är det ju såklart superlyxigt att äta middag hela familjen flera dagar i rad, dela på nattning och så.

En kväll här i veckan åkte jag till kusin Nathalie. Vi ska ha barnkläderloppis på lördag så vi ställde i ordning för det. En sen kväll blev med en massa surr och prismärkande. Så bor ni i närheten så kom gärna förbi och fynda!

Något vi aldrig har gjort förut men det känns roligt att sälja iväg helt riktiga kläder och rensa ur lite hemma.

Nu ska vi börja bege oss mot förskola och Borta-jobb. Pappan är också på bortaplan idag och jag jobbar eftermiddag.

Ha en fin fredag alla ni!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.