Det här med samarbeten hos mig.

Ibland så dyker det upp lite samarbeten här hos mig. Och jag skulle därför vilja dela med mig av min syn på detta med er.

Många som läser och följer influencers/profiler ser att många gör samarbeten av olika slag. Så även jag. Att många ryggar tillbaka och ibland till och med avföljer om det kommer ett reklaminlägg har man både sett och hört.

Jag började min blogg för många år sedan och skriver fortfarande om det jag vill skriva om. Livet på landet – vardagen med bondelivet, på gott och ont med upp- och nedgångar.

Många har hittat hit sedan dess och även till min kära Instagram. Att jag börjat göra samarbeten faller sig ganska naturligt. Når man ut till mycket folk börjar man bli lite värdefull som ”reklampelare” för olika företag. Jag väljer själv vilka och vem jag vill samarbeta med. Det ska kännas bra ända in i hjärtegropen. Jag ska stolt kunna tipsa om eller erbjuda rabatter till sånt som jag själv står för eller använder. Det är mycket som jag tackar nej till, det som inte känns bra eller inte alls relevant på något sätt får ett snabbt nej.

Jag vill inspirera er, eller upplysa/berätta om detta liv. Många av er bor i staden och kanske tycker att ett sånt här liv på landet är som en helt annan värld, ja för er vill jag visa hur det kan vara att bo och leva såhär. Andra har själv gård och gillar att hänga med och känna igen sig, för er kan man skoja lite internt med, som fattar preciis vad det handlar om. Och vissa kanske går i skolan och drömmer om ett liv på en gård, ja för er vill jag visa lite verklighet hur det kan se ut.

Oavsett så vill jag att alla ska känna sig välkomna in till mig. Och jag hoppas att när det dyker upp ett samarbete så tycker ni att det var väldigt bra och tipsigt och passade er perfekt men om det inte var så relevant för just dig så förstår du ändå att jag står för det jag skriver. Och kanske nästa gång något mer passande dyker upp för dig.

Kan personer/influencers i stora städer tjäna massor av pengar och ha detta som yrke så kan väl tusan jag med er som min fina följarskara här i lantislivet också kunna få ta betalt för jobbet man ändå lägger ner? Jag har inte mina kanaler för att tjäna en massa pengar men jag vill göra seriösa samarbeten att dela med mig av det jag står för till er och på så vis få en slant för det. Det som känns som den naturligaste saken i världen.

Jag kan känna mig lite stolt över att lilla jag på min gård i Åsäng kan börja sätta krav mot stora företag som vill synas på min sida. Att genom att göra det jag gillar kan bli som ett företag i sig. Och att på det viset nå ut till fler som vill hänga med i lantislivet. Något som borde synas så mycket mer i en värld som mer och mer kretsar kring städerna, något som kan göra oss på landet lite mörkrädda. Att förankringen till vart maten kommer ifrån tycks tyna bort.

Så, ”några ord” som blev en halv roman. Aja, jag hoppas att ni förstår lite mer. Att jag inte skulle hoppa på varenda tåg för att ”tjäna pengar”. Utan att det är noga utvalda, seriösa samarbeten med jobb bakom.

TACK till er som följer mig här. Det är ju ändå det som gör mig gladast, att just ni tittar in här!

4 reaktioner till “Det här med samarbeten hos mig.

 1. Hej, jag tycker att du håller det på en bra nivå, det har inte varit störande. Jag gillar ju att läsa om lantbruk och du är en som skriver mycket om det. Bondeparet har nu väldigt mycket samarbeten och där känns det som att det är störande så visst finns det en gräns. Hälsningar Niclas

  Gilla

  1. Hej! Jo jag tycker också att man ska ha det lite begränsat och att det ska vara relevant till ens profil så gott det går 😊
   Tack för din kommentar!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.