En helg i Skellefteå

I natt rullade vi in på gården igen.

Två dagar har vi alltså varit på vift. Vi åkte norrut på lördag förmiddag och målet var Skellefteå.

Tre timmars bilresa och väl där så var det taggade barn, ja vuxna och för den delen som klev in i en helt annan värld – Dinosauriernas!

Dinosaur The Exhibition!

Så himla välgjord och bra utställning! Pontus var lyrisk där inne, kände igen många av de olika sorterna medans Hedvig var mest livrädd från början och höll ett krampaktigt tag om mamma.

Men hon blev varm i kläderna till slut också (när hon insåg att de faktiskt inte var riktiga som man väl kunde tro ifrån början!) och sprang runt och hade roligt.

Vi kollade in hotellet innan vi gick ut på restaurang för god middag.

Och efter en natt med många timmars sömn åts den där efterlängtade hotellfrukosten innan det var dags att rulla hemöver igen.

Men då med en del stopp. Påhälsning av bla Stortraktorn som blev såld hit upp.

Och så besök hos bondekollegor där vi fick middag. Barnen lekte till in på kvällen och vi åkte hemåt när det var sovdags. Så tre av fyra sov hela vägen hem och pappan körde oss i mörkret de timmar som var kvar.

Så himla mysiga dagar vi har haft. Trots att det bara var en natt borta men det där att bara få åka bort lite och ha hundra procent fokus på tillsammanstid med familjen. Någon städar rummet, bäddar sängarna, lagar maten och plockar undan disken – en sån himla lyx för småbarnsföräldrar!

Men precis som alltid så är det – Borta bra men hemma bäst!

Två dagar tycker vi känns ganska lagom, det har vi alltid gjort. Vi börjar redan att längta hem dag två nästan, trots att vi såklart har det supermysigt borta.

Vi drar igång denna vecka med vabb nu dock. Pontus vaknar med feber. Längesedan sjukdom härjade här känns det som, särskilt hos storebroren. Så vi tar det lugna gatan och hoppas på snabb övergång.

Hoppas också ni haft en bra helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.