Nominerad till Årets Landsbyggare!

Jag är nominerad och en FINALISTERNA till Årets Landsbyggare kategorin ”Unga landsbyggare”!

Årets landsbyggare är ett årligt pris som delas ut till någon som har gjort en instats att skapa en levande landsbygd i Höga kusten och visat på en positiv entreprenörsklimatet genom sitt entreprenörskap eller på annat vis. Det finns fyra kategorier och nomineringsprocessen har varit öppen för alla i Höga kusten område.

Nu är det Leader Höga Kustens styrelse som utser finalisterna och vinnarna i respektive kategori.

Att någon/några nominerat mig till detta gör mig så himla glad! Och att vara en av de tre finalisterna med över 70 nominerade gör att detta känns som en vinst i sig! TACK!

Så nu är jag inbjuden till en middag på Björkuddens Hotell & Restaurang den 26 september då vinnarna kommer att utses. Så roligt och spännande!

Såhär låter motiveringen:

I med och motgångar marknadsför alltid Paulina Höga Kusten från den positiva sidan. Med närmare 9000 följare på instagram och en välbesökt blogg når Paulina ut med sin drivkraft och landsbygdsanda som jordbrukare i Höga kusten. En sann förebild bland lantbrukare och de gröna näringarna som inte räds att satsa nytt, nu senast med planer på en ny mjölkproduktionsanläggning. En ung, snart trebarnsförälder som följer sina drömmar och visar andra – ung som gammal – att leva och verka i Höga Kusten är livskvalitet.

Jag är så himla glad och stolt och tacksam för denna fina, fina uppmärksamhet. Och detta som Landsbyggare gör, lyfter oss som verkar på och för landsbygden.

Här kan du läsa om detta pris och de andra nominerade!

http://leaderhogakusten.se/aretslandsbyggare2019/

Landsbygden bygger Sverige!

 

7 reaktioner till “Nominerad till Årets Landsbyggare!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.