Traktorförare.

Söndag och solen skiner. Några få, få grader på plussidan är det ute.

Igår var det mer grått och ruggigt. Regn på förmiddagen men jag och barn tog oss ut för att utfodra djuren.

Jag måste nästan be er att gå in på min instagram @mittlivsombonde och klicka på Händelser för att se vår 4,5 åring både koppla redskap på hjullastaren och köra fram balar på foderbordet – helt själv!

 

Trots regn och lera så kände jag mig alldeles lycklig. Till och med lillasyster var på bra humör under hela utevistelsen (hon med 14 000 utbrott om dagen nu annars…). Och se de där två tillsammans. Hur Lilla P visar och tar hand om henne när mamman kör och hämtar balar att ställa fram gör en så himla varm i hjärtat!

Vi hade ingen stress eller behövde skynda oss alls så det fick ta den tid det tog. Lilla P så otroligt fokuserad och tappa-hakan-duktig för sin ålder när han körde fram de avklädda balarna fram till de hungriga kossorna.

Tänk. Vad de lär sig, tar in och får ett grepp om vad det handlar om när de får vara med i allt detta i vardagen. Det gör mig lite stolt och glad. Att vi får möjligheten att ge detta till våra barn.

Och innan vi gick in för lunch så blev det ett stopp i lervällingen… Underbara årstid eller hur var det?! Barnen hade lattjo lajbans i alla fall.

Eftermiddagen spenderades inne och resulterade i rena golv, på nedervåningen i alla fall. Det tar tid att komma igenom ett stort hus! Lite uppstrukturering i lekhörnan och allmänt plock och städ.

Vi fick hem pappan till middagstid och hade en myskväll med hela familjen. Lyx.

Idag är vi lite sugna på utflykt i det bättre vädret så vi får se vad det blir!

Ha en fin söndag!

3 reaktioner till “Traktorförare.

  1. Det är så häftigt med barn för dom ser, tar in och uppfattar så otroligt mycket mer än man tror.
    Vår lilla kille har åkt jättemycket med farfar och pappa i sommar och har lärt sig massa knappar och spakar. Tex så hjälpte han farfar tanka av tröskan och när pappa plöjde så vände han plogen vid varje varv.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.