1 oktober och höstrusk.

Första oktober och vi vaknade upp till den första snön!

Ja, nu var det inte alls mycket och det har regnat precis hela dagen så nu finns det inte ett spår av snö kvar men de första flingorna har fallit för säsongen. Men nog kan det få dröja innan den kommer för att stanna!?

Tanken var idag att jag och C skulle åka på studiebesök till en nybyggd ladugård men det blev framflyttat så C åkte på sitt borta-jobb men jag hade ledig dag från mitt men gjorde en hemmadag av det då istället. Barnen fick åka på förskolan som planerat och jag passade på med hemma-jobb i regnet. Nog gör vi mycket med barnen men ibland behövs såna här dagar också, då man får jobba på obehindrat. Särskilt en dag som denna när regnet bokstavligen stod som spön i backen.

Så jag och magen rustade oss för att gå ut i regnet.

Nästan tomt på foderbordet så ett helt gäng med balar ställdes ut till dom som äter i lagårn. Och så kördes två balar till hygget och foderhäckarna på andra sidan vägen. Riktigt geggigt och smetigt börjar det bli där nu. Den torra sensommaren börjar verkligen gå mot en helt normalt geggig höst.

Kändes skönt att komma in sedan från det blöta leriga. Jag satte mig ner med en kaffekopp och tog tag i lite pappersarbete som hamnat efter.

Så skönt att göra bort det mitt i dagen i lugn och ro.

Sen hämtades barnen ett par timmar tidigare än schemat för dagen. Vi lagade mat, spelade spel och har nu haft pappan hemma till kvällsmyset.

Imorgon väntar borta-jobb igen, trevlig kväll i höstrusket!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.