Fortsatt projekt rivning.

C har jobbarhelg. Men han kom hem en snabbis igår och vi hjälptes åt att ströa i lagårn. Gården sandades efter att ha blivit total isbana efter nattens regn (i slutet av januari!?).

Mor, far och gammelmormor kom en sväng också och firade Vera med födelsepresent. Självklart bjöd vi på semlorna som bakades härom dagen!

Sen gick vi ut för det fortsatta projektet – rivning av lo/gammlagårn.

Med mamma och pappas hjälp bars det ut grejer på livet. Eftersom att de fortfarande är deras gård och flera generationers grejer här så hjälper de till att få undan då det ju är lite tidsödande. Hjälp så det samlas på sig grejer! Framöver kommer vi varken ha bagarstuga eller stor gammal lo att lägga saker på hög i, så vi hoppas att de gör att det blir mindre grejer… Hoppas kan man ju alltid!

Pontus i full huggning med kofot! Leksakstraktorn gick varm också med skopa och släp som han körde småved i från lon.

Bäbisen sov och sov och sov. En bra bit över fyra timmar innan jag började peta lite på henne då ”matbehållarna” började bli ganska så stinnfulla!

Idag har vi söndag, ett litet vitt täcke har lagt sig under natten och det är flera minusgrader. Ett sista ryck ska göras i den gamla ladugården för att bli klar att börja rivas till veckan. En vän har kommit med sin grävare så vi kan få omkull resten av den bastanta byggnaden.

Pappa C kommer hem ikväll också och det längtar vi alla vi alla efter.

Ha en fin dag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.