En lite uppdatering från oss.

Dagarna går alltså! I rasande fart tycker jag det känns som. Jag som hade som plan att uppdatera lite mer här inser ju att det går långt mellan gångerna…

Men ett svep i uppdatering då.

Vi har tänt tredje ljuset. Och på samma dag var det Lucia. Barnen är helhemma nu från Järnsta. Vi gör allt för att kunna fira jul tillsammans med närmsta familjen.

De hade övat luciasånger på förskolan en tid så vi åkte och lussade på bron hos både Gammelmormor och barnens mormor och morfar. Så uppskattat för både stora och små.

En klementin hos Gammelmormor!
Väntar på att någon ska öppna hos mormor och morfar.

Ja vi hade ju såklart ett gäng tärnor i lagårn också!

Annars tar vi en dag i taget. Är ju kräkless på detta väder vi har! Ett överlag otroligt oinspirerande väder att ta sig ut i. Kläderna måste nästan ha sig en tvätt efter varje utevistelse… Jag skulle bara önska ett par minusgrader och ett par centimeter snö!

Men ut tar vi oss såklart varje dag ändå och när vi inte är ute i gegget och tittar till korna, skottar ensilage, kör fram balar, ströar så hänger vi i lekrummet, tränar i köket, städar i huset och påtar på inne.

Vi går till hönsen. Fyller på mat och vatten, städar hönshus och jublar över att favoriten Stina lägger ägg!

Sen har vi ”den här”. Vår älskade lilla Plutt. Hon som gör det hopplöst att ha ordning i allt som är en halvmeter övan golv. Skåp och lådor rivs och kastas det ur som om det vore en tävling! Tur hon är så förbenat söt där hon härjar fram från det ena skåpet till det andra!

Nu är vi inne i veckan före jul. Vi ska baka lite julgotta den här veckan tänkte jag. Och jag är så himla sugen på att göra en utflykt med barnen så ska försöka hitta den dag som är minst grå och regnig.

En julstämning ska infinna sig, tänker jag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.