Veckouppdatering, den minsta börjar föris.

Denna vecka har gått i ett har det känts som!

I måndags hade jag min jobbdag OCH då var det även den första inskolningsdagen för lilla Plopp på förskolan! Pappa C var med och de gick fint den där lilla stunden.

Tisdag och mamman hängde på. Vi gör en snabb inskolning på en vecka eftersom att hon har båda sina storasyskon med sig och mormor som förskollärare, ja ni hör ju vilken lyx! Sen är det ju även världens bästa förskola också Järnstagården så det känns hur tryggt som helst att lämna henne där.

Trots att det gör lite ont i mammahjärtat, såklart. Vår bäbis liksom!

De stora barnen var kvar efter den lilla stunden i tisdags så jag och Vera åkte hem, åt lite och sedan sovning för henne. Lagårn gjordes och hönsen fick rent. Och så ringer en grannbonde och behöver semineringshjälp så jag tar med mig Vera och åker för att seminera. Jag väntade besök men det fick skjutas fram lite. Hem igen, fota ihop för ett samarbete och sedan snabbt hämta hem barn för att tills slut kunna ta emot besöket. En barndomsvän som hälsade på med sina små för att kika på djuren.

Onsdag och några inskolningstimmar igen. Denna gång inklusive lunch och mamman gömde sig lite på övervåning, gick toppen! Snabbt hem sedan med hela trion för att mötas av ett mycket trevligt besök som innefattade bla en blombukett och något inramat…Ni får se vad det handlade om imorgon! Corona-avstånd såklart och utomhus.

Pappa C hade också kommit hem och var hemma över dagen. Han gjorde det som behövdes i lagårn och så hade vi en supermysig eftermiddag hela gänget bland korna.

Idag torsdag och efter en stund på förskolan så lämnade jag stället helt! Herregud så konstigt att vara hemma i huset och på gården SJÄLV!? Efter en kaffekopp i fullkomligt lugn så gick jag ut för att göra lagårn, inte ”passa på medans lillan sover” utan helt utan tidspress. Så lagårn ströades och det som behövde göras gjordes. Lite mat i magen och sedan en springtur såklart! Med hunden, på torr asfalt i strålande solsken! Så härligt! Ja förutom att det var liite för nära inpå matintag och jag var liite för ivrig på springtempot så jag blev lite illamående där på mitten… men efter lite gång så blev det bättre!

Hämtade hem barn och spenderade eftermiddagen ute denna härliga dag!

Imorgon är det fredag och sista inskolningsdagen. Så de ska lämnas där och jag har digital LRF-stämma där jag sitter i valberedningen för regionen.

C kommer hem också och ska vara hemma i helgen, det ser vi fram emot!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.