Årets kommunikatör 2021

Jag är utsedd till Årets kommunikatör av LRF Västernorrland!

Gunilla Kjellson kom ut till gården i veckan för att dela ut diplom och blommor. I dessa tider blir region-stämman digitalt och därför ingen utdelning i samband med den. Så fint ändå att ta sig ut personligen för att dela ut priset.

Så himla roligt att få den här utmärkelsen!Att det jag gör här i sociala medier uppskattas och en bekräftelse på att jag gör någoting bra!

Att visa vart maten kommer ifrån har aldrig varit viktigare och hur ett lantbruk ser ut och sköts idag är det många som inte har en aning om. Därför vill jag dela med mig av det jag kan och det verkar ju som att det uppskattas!

Motivering;

Årets mottagare av kommunikationspriset är en sann förebild med en drivkraft som inspirerar många. Paulina West är lantbrukaren från Höga kusten som 2015 deltog i tv-serien Unga Bönder och idag får tusentals följare ta del av hennes skildringar av livet på landet genom både bloggen och instagramkontot mittlivsombonde.

Så TACK LRF Västernorrland, Vilken boost!

8 reaktioner till “Årets kommunikatör 2021

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.