Semesterdag och åter till jobb!

Söndagen. Vi tog en semesterdag hela familjen. Första kanske enda för denna sommar! Kanske det blir någon dag till framöver då allt lugnar sig lite mellan gjutningar och skördetid. Men det ser vi då!

Vi åkte i alla fall till Junsele Djurpark (ca1.5h från oss). Barnen var ovetandes och det var gissningslek i bilen och spända barn över vad vi skulle hitta på!

Jubel blev det när vi svängde in på djurparken! Där vi hade en så fin dag.

Gissa vilka djur Vera var mest exalterad av? 😆

När vi kände oss nöjda med både lunch, lek i cirkustältet och livets första sockervadd så åkte vi vidare.

Och ni vet, bönder som tar en ledig dag och lämnar gården kan ju inte låta bli då att hälsa på hos en annan ko-bonde..!

Nybyggt och mycket liknande som jåoläö vi bygger. Så kul att se! Få en hint om vad våran evighetsgrund faktiskt ska bli väldigt snart!

Sen åkte vi hemåt. Barnen lämnade vi hos mormor och morfar för måndag morgon var det dags för mig att åka till borta-gården igen, slut på semester! C skulle iväg och bala så smartast att de åkte dit redan kvällen innan. För även mormor och morfar hade äventyr på gång för barnen.

Väl hemma då på kvällen så blev det några timmar på grunden. Fint avslut på semesterdagen 😂 Men ändå helt okej, jag och C på tu man hand. Vi satte på musik och tog en öl, inte fy skam!

En apvarm första dag på Borta-gården sedan. Och tisdagen ledig från borta-jobb men med en del hemmajobb så skulle barnen vara hos mormors då också. De kom hem sent från sitt äventyr så det blev ännu en natt borta!! Shit så konstigt att vara hemma utan barn?!

Såhär så det ut till middagen liksom. EN tallrik. C blev sen så jag lagade pasta pesto, som ingen annan i familjen gillar, det gäller att passa på liksom!
Och apropå att passa på. Bjöd spontant in kusin Nathalie för en kväll på altanen! Hon har fyllt år så lite bubbel, snacks och surr. Så himla mysigt!

Tisdag morgon så hade vi grundjobb innan C åkte iväg på balning och jag satte mig i hjullastaren som saknar AC och blåser varmluft och körde ihop de sista balarna.

Precision! 👌

Men nu börjar vi se ljuset med denna grund!

Idag är C hemma också och vi ska göra klart grunden för den lilla utbyggnaden på ladugården är planen. VARMT även idag.

Kidsen är hemma och ordningen återställd.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.