Roboten är på plats!

Dagarna går i ett. Jag har gjort mitt sista pass (för i år) på Borta-gården och kan även jag lägga fullt fokus hemma tills detta är i land!

För ja, som rubriken lyder så är roboten på plats!

Såå nervös när den skulle ställas in! Fy sjutton om den skulle falla i backen…! Men Anders från NordingråBygg bar in den så ordentligt så! Vår hjullastare var lite för liten.

Sen har världens bästa gäng varit här i veckan och installerat robot, grindar och allt runtomkring. Blir varm inombords och så himla trygg när vi ser vilket duktigt och engagerat team Lely har! Ångar inte en sekund val av robot! Typ det enda valet i detta bygge som vi var säkra på redan innan var valet av robot. Lely A5!

Och i fredags tog jag och C en roadtrip för att besöka en ladugård… En ladugård där våra blivande kor bor!! Jaa, vi har äntligen hittat KOR!! Från att ha insett att vi kommer att måsta ta typ plan D så dyker plan A upp, en vecka innan uppstart! Helt galet, jag trodde verkligen inte att detta skulle ske. Men 30 kor kan vi nu dra igång med! Och går allt som det ska kan vi fylla på lite längre fram med fler djur från samma ställe.

Typ fortfarande i chock. Men så galet lättad!

Så, denna vecka är det slutspurt för till Lucia – DÅ KÖR VI!!

3 reaktioner till “Roboten är på plats!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.