Vårt utfodringssystem

I betalt samarbete med Sagro.se.

Här är vårt utfodringssystem! JF mixervagn 14kubik och vår Brum-Brum John Deere 3650. Detta hade vi alltså på gården så vi tänker att vi börjar så. Då sparar vi in en slant i själva bygginvesteringen på att slippa ett nytt fodersystem direkt och så får vi ett körbart foderbord även för framtiden. Plan B ni vet. Har man en automatiserad utfodring så vill vi ha en plan B att kunna få in foder på ett lätt sätt. Bara det då finns en traktor så kan man köra in mat till djuren om det skulle krångla!

Brum-Brum har fått sig en rejäl genomgång och upprustning inför uppdraget att få jobba dagligen igen, både på in-och utsidan. Och när det gäller uppfräschning, lagning osv så har Sagro.se ett brett sortiment på reservdelar! Lätt att söka på traktormodell på hemsidan och snabbt få upp tillbehör som passar! Filter, belysning, lager osv. De har även ett stort sortiment av slitdelar till jordbearbetning och skörd!

Och nu såhär i juletid så har jag en rabattkod för er jordbrukare, stora som små att handla på hela sortimentet hos sagro MITTLIVSOMBONDE15 och få 15% rabatt från 22-26 dec 🥳

Passa på att fylla upp lagret denna vinterperiod på sånt som kommer att behövas för vips så är vi i vårbruk och skörd igen!

En reaktion till “Vårt utfodringssystem

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.