Klippa kor! Vilket vårtecken!

I betalt samarbete med Gardsservice.se

Vårtecken så som värmande sol, dropp från tak, fågelkvitter och ett återvändande ljus så finns ett till ljuvligt vårtecken – att klippa kor! 🤩

Bort med fluffig vinterpäls och hej blanka rena djur!

Visst tappar de vinterpälsen själva nu när det blir varmare men det är trevligt att kunna hjälpa de lite på traven.

Ju kallare de går på vinter desto mer går får dom.

De har lättare att hålla sig rena också med kortklippt frisyr. Våra har blivit lite skidiga på låren efter vår inkörningsperiod med båsen. Men nu när vi hittat en bra balans så har de torkat fint och det är nu en fröjd att klippa bort rester!

Den stora maskinen jag använder är en Heiniger Xperience 230V med sladd. Vill gärna ha med sladd på de här större när man ska klippa mycket och många, så batteriet inte tar slut när man väl kommit igång, för man, åtminstone jag, blir manisk och tycker det är så himla tillfredsställande och kul att klippa kor så jag kan hålla på hur länge som helst! 😅

Den lilla klippen Heiniger Saphyr Style är perfekt till juver och ligger alltid bredvid roboten och är redo för kor som kalvar in som kan behöva ansas lite. Även toppen till att raka för avhoring av kalvar!

Jag har en rabattkod till er! Med koden KLIPP10 får ni 10% rabatt på just dessa två klippmaskiner som jag använder hos Gardsservice.se! Till och med fredag 25/3 så passa på!

HÄR kommer ni direkt till lilla klippen,

Och HÄR till den stora.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.