Öppet hus!

I helgen hade vi öppet hus här på gården! Tillsammans med LRF lokalavdelning här i Nordingrå blev det en aktivitet med gårdsbesök. Förutom utskick till medlemmar lade vi ut lite smått på facebook. Tänkte att det kan vara kul för de som bor i bygden att komma och kika på bygget som många sett från vägen.

Å vad mycket folk det kom! Tror att det säkert passerat 150pers här de där timmarna!

Superroligt!

Jag fick en idé när vi började ana att det kanske kommer mer än 20personer… att jag skulle skriva lite infolappar och sätta upp. När man inte kommer att hinna prata och berätta för alla som kommer så får man lite information ändå!

Jag tror att det blev bra, vet inte om folk läste, tror att bara att gå in i ladugården, se det moderna, träffa korna och se roboten var häftigt nog för de flesta.

En liten tipsrunda hade vi och så bjöds det på korv, mjölk, bullar och kaffe. Fikat var gratis men vi hade en insamling till Ukraina man kunde swisha till istället.

Lyckat tyckte vi att det blev! Jag som annars gärna tar bilder på det som händer insåg sedan att jag lyckats ta TVÅ bilder på hela dagen, så det betydde fullt upp och många att pratat med!

Men vi var rätt slut efter dessa tre timmar. Och det är ju alltid förberedelser inför en sån här tillställning så vi pustade nöjt ut när de sista hade åk.

Men efter en kort liten vila så var det ju bara att bege sig ut igen till damerna och göra lagårn. Men det var rätt trevligt, att efter allt ståhej gå där själv igen bland korna och göra sina sysslor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.