Presenter till båda Stora och Lilla P

Okej,  utan telefon, det har man vant sig vid nu. Jag har inte hört något från min trasiga, om den lagas eller om jag kommer att få en ny och nu är det helg igen. Liite jobbigt är det ju att vara utan, inte bara det sociala utan man har ju faktiskt ett förtag också, kanske någon som försöker att nå en… Men nu ska vi se om jag kan låna av någon så jag kan nås igen.

Och som grädde på moset mår datorn inte så bra. Jag vet inte hur många försök jag gjorde för att skriva här igår men gav till slut upp. Något med minnet fast det finns jättemycket plats på hårddisken. Suck, man har ju ingen aning om vad man ska göra.

Men nu kanske jag hinner få till ett inlägg innan den stänger ner igen.

Jag fick en födelsedagspresent igår av systeryster. Hon tog med mig till min favoritbagare och bjöd på fika, semla såklart. Vi planerade himla dåligt att vi inte hann hem till skidorna. Vi ville inte höra resultatet utan att se hur det gick så vi pratade högt med varandra för att inte få avslöjandet från radion som gick i bakgrunden på affären och bytte snabbt kanal i bilen påvägen hem. Som man kan bli trött på denna teknik med datorer och mobiler så är det ju himla bra ibland. Som nu när man missat något så är det ju bara att se det på nätet sedan. Och vilket lopp! Ännu en medalj till Sverige, tjohoo!


Jättemysig fika stund hos Skogs Hilda med världens godaste semlor och en varm tekopp.

Självklart var Lilla P med, ingen semla den lilla. Han nöjde sig med en härlig sovstund.


Sedan hade vi lite hemmamys när pappa C var i lagårn. Vi åkte och fikade hos några bondekollegor på kvällen och Lilla P fick fina presenter, han tackar så mycket!

Han har fått en present av mamman och pappan också. En Babynest. Han godkänd det direkt, -Jag sover så skönt här, säger han.


Idag har vi äntligen kanonväder igen efter några dagar av stormblåst, snöblandat regn och allmänt grått och tråkigt. Så en vagnsprommis är en självklar aktivitet idag. Sedan väntar ju ännu ett skidlopp där vi håller tummarna för våra svenska tjejer!        

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.