Härliga fredag

Lilla P och jag klädde på oss, gosade ner oss i vagnen, ja Lilla P alltså inte jag, och gick ut. Lagom till Solförmörkelsen. Jag tycker att det är ett sånt häftigt naturfenomen. Vi tittade genom svetsskärmen. Att se månen framför solen får en att känna sig så liten. Här går vi på lilla jorden som svävar omkring där ute i stora, stora rymden. Svindlande tanke,

Vi gick en promenad i denna förmörkelse som egentligen inte märktes så jättemycket. Det blev ett lite speciellt ljus bara. Väl hemma igen fick Lilla P sova vidare i vagnen och jag gjorde lite styrkeövningar på altan i solen. Mixade sedan ihop en god smoothie och satte mig med näsan mot solen en stund. 

C har haft en städdag idag. Ett riktigt vårtecken. Det som göms i snö kommer fram i tö. Jag hjälpte till lite medans bebben sov.

En seminering har jag hunnit med också och nu puttrar potatis på spisen och en laxgratäng är redo att åka in i ugnen. Supergod med riven Västerbottensost på toppen. Det är ju Norrmejerier som gör Västerbottensosten, det visste ni va?   

Sen ska vi vänta in pappan och fredagsmysa tillsammans alla tre. Trevlig kväll!

En grön sol.

Härligt gym måste jag säga.Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.