Fullt sjå

En sån där dundersovmorgon som Lilla P drog till med igår var bara en engångsgrej. Imorse var han pigg och glad vid den vanliga tiden igen. Men jag klagar verkligen inte. Han sover så bra på nätterna så. Vaknar och vill ha mat bara sedan somnar han om igen. Första sovningen sover han i sin egen säng. Sedan matas det och då försöker jag att lägga han i nestet som vi har mellan oss i sängen. Ibland går det men allt som oftas somnar vi tillsammans. Inte lätt att hålla sig vaken där mitt i natten och vänta på att han ska slurpa färdigt. Mysigt är det i alla fall att vakna upp när han ligger där bredvid så nära. 

Kusin Nathalie har hälsat på oss idag. Vi gick en solig promenad där Lilla P och Kajsa hängde med såklart. Vi gjorde varm choklad med grädde och skar upp apelsinklyftor och satte oss på bron i den lilla sol som var kvar. När den gick i moln blev det lite för kallt så vi gick in.

Hon tog lite bilder på mig och Lilla P också. Ska bli spännande att se hur de blev! Många blev det då det inte är allt för lätt att få Lilla Ps bästa ansiktsuttryck fångad i rätt ögonblick. Mycket skratt blev det åt roliga bilder på stackarn som har fullt sjå med att hålla upp huvud och hålla kolla på allt runtomkring.

Nu har jag maten klar och väntar in C. Han har fått hjälp ikväll av en bondekollega. Provmjölkning. Supersnällt av han att ställa upp.

Och nu så önskar jag en trevlig kväll! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.