Små fynd och en mysig eftermiddag

Jag lämnade mina pojkar hemma i förmiddags och åkte iväg på en liten tur med två andra mammor. En ”bytardag”, loppis med massor av barnkläder och pryttlar. De andra mammorna hittade mycket fint till sina små men utbudet var himla litet i min lilla herres storlek så det blev inte mycket för min del. Men några små fynd i alla fall. Vinterskor att ha i lagårn, ett pussel och några böcker av äldre variant för en ynka 50 lapp, inte illa!

En kaffekopp hos mig innan mammorna åkte vidare. Min Lilla la sig ute i vagnen döötrött efter (ännu) en tidig morgon och en hel förmiddag med pappan i traktorn och balkörning. Inte ens lunchen gick ner (och DÅ är det något ovanligt!).

Mamman passade på med lite plock i huset, tvätt in och ut ur maskinen och sånt. Pappan grejade nere i lagårn, såklart.

När han vaknade igen åkte vi till Kusin Nathalie och Lilla Ps små tremänningar. Vi tog en härlig prommis med vagnar och barn i den soliga stormen. Då de små tvillinggrabbarna ska helst inte träffa småbarn än pga smittorisken i dessa dagistider så vi höll oss ute i friska luften och träffades så. Mysig eftermiddag! IMG_3734

Lilla P körde mellis på rullande hjul. Äpple, mmm!  IMG_3740 IMG_3742

-Titta träden vad de blåser!

IMG_3745IMG_3751

Och till mest mammans lycka fick vi sällskap av några ”ankor” efter vägen.IMG_3752 IMG_3755

Svängde in på en sån där as-stor Ica och handlade färsk lax till middagen som jag gjorde iordning och sedan lämnade inne med pappan och den Lilla så drog jag iväg på ett snabbt kvällsuppdrag. En seminering hos en bonde, bonden som köpte många av våra mjölkkor. Så självklart blev det lite gos och prat med mina tjejer (ja de är fortfarande mina i mitt hjärta) innan jag åkte hem till den färdiga maten som var gudomligt god! Färsk lax med örttäcke, kokt potatis och en gräddsås med man tager vad man haver i.

Och nu sitter vi här i soffan. Med paltkoma, en sovande unge på övervåningen och en lite mindre variant som puffar för fullt i min mage. Skön kväll alltså. Hoppas ni har en bra kväll ni med!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.